Pravila o kolačićima

GlaxoSmithKline koristi kolačiće kako bi posjetiteljima poboljšao iskustvo korištenja naše internetske stranice te je objavio ista Pravila o kolačićima. Pravila objašnjavaju što su kolačići i kako ćemo ih koristiti na našoj internetskoj stranici. Ako ne želite primati kolačiće dok pregledavate našu internetnu stranicu možete promijeniti postavke preglednika na način da Vas obavijestiti kada prima kolačiće od Vas ili možete odabrati da ograničite ili blokirate kolačiće.

Kao i većina tvrtki, GlaxoSmithKline koristi kolačiće kako bi posjetitelju poboljšao iskustvo korištenja naše internetske stranice.

Kolačići su male datoteke koje se sastoje od niza slova i brojeva, smještene na Vašem računalu od strane poslužitelja internetske stranice. Omogućuju vlasniku internetske stranice da Vas razlikuje od ostalih korisnika internetske stranice. Kolačići se ne mogu realizirati kao kod ili koristiti za isporuku virusa i oni nam ne mogu omogućiti pristup vašem tvrdom disku. Ne možemo vidjeti vaše informacije na tvrdom disku, čak i ako smo na njega pohranili kolačiće.

Podaci dobiveni putem kolačića na GlaxoSmithKlinea internetskoj stranici, mogu se koristiti u razne svrhe, uključujući slijedeće:

Neophodni kolačići

Ovi kolačići su neophodni kako bi se omogućilo kretanje po internetskoj stranici i korištenje svih mogućnosti, kao što je pristup sigurnim područjima na internetskoj stranici i spremanje predmeta u košaricu za kupovinu.

Performanse

Ovi kolačići prikupljaju informacije o tome kako posjetitelji koriste internetsku stranicu, npr. koje internetske stranice posjetitelji najčešće posjećuju i dobivaju li poruke o pogreškama. Oni se koriste za poboljšanje rada internetske stranice u budućim verzijama.

Funkcionalnost

Ovi kolačići omogućuju internetskoj stranici da zapamti Vaše odabire kao što su korisničko ime, jezik ili regija u kojoj ste te Vam ponudi poboljšano osobno iskustvo.

Ciljanje ili reklama

Ovi kolačići koriste se za isporuku sadržaja koji su relevantniji za Vas i Vaše interese.

Ne dopuštamo trećim stranama oglašavanje na našoj internetskoj stranici, ali ne možemo kontrolirati oglašivače kojima je dopušteno oglašavanje od strane pružatelja internet usluga dok pregledavate na internetu.

GlaxoSmithKline je po zakonu dužan ishoditi Vaš pristanak za sve vrste kolačića koje postavljamo, osim za one koji su "Neophodni".

Možete saznati više o upravljanju kolačićimana Vašem pregledniku, ili možete posjetiti www.aboutcookies.org koji pruža detaljne informacije o upravljanju kolačićima na popularnim preglednicima. Imajte na umu da neki dijelovi ove internetske stranice možda neće raditi ispravno ako onemogućite kolačiće.

CHAD/CHPLD/0009/14